Nūhou

Hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia i ka hoʻopau ʻia ʻana o ka hana nui o ka papa hana mua o Inwent Intelligent Auto Parts Industrial Park.

Ma ka hola 10:58 ma ka lā 12 ʻOkakopa, ʻo nā mea puhi ahi o Qingdao Inwent Automotive Technology Co., Ltd, ka papahana hana mua o Intelligent Automotive Parts Industrial Park, ua pua ke aloha, a me nā huaʻōlelo nui ʻehā o ke gula a me ka melemele ma ka ʻulaʻula o ka 'Happy. ʻIke ʻia e ʻālohilohi ana i ke kua o ke ahi a me ka mālamalama o ka lā. ʻO nā alakaʻi mai Qingdao Blue Valley Hi-tech Industrial Development Zone, Jimo District Chaohai Street, Jimo District Housing and Urban-Rural Development Bureau, Qingdao University of Science and Technology, CCB Jimo District Branch a me nā ʻāpana ʻē aʻe i ʻike pū i kēia manawa mōʻaukala.



Aia ʻo Inwent Intelligent Auto Parts Industrial Park ma Qingdao Jimo District, hema o ke alanui Qingwei, ʻo ka nui o ka hoʻolālā ʻāina ʻāina he 12,330 mau mika square, ka 39,000 square meters hou o nā ʻāpana kaʻa a me nā ʻāpana ʻenehana noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana, hana a kūʻai aku i nā ʻāpana kaʻa akamai. ʻoihana pāka, ka hoʻolālā o ka huina kālā o 300 miliona yuan, kahi o ka papahele honua ma luna o 32,000 square meters, ka hale kaʻa ma lalo o 7,000 square meters, ka huina o ke kila 1827 tonnes. Ltd. papahana hoʻomohala, ma hope o ka pau ʻana e hilinaʻi ʻia ma ka Qingdao Automobile Industry New Town raIt he papahana hoʻomohala o EIHE Steel Group Company a me Inwent Automotive Technology Ltd.diation, no nā mea hana kaʻa kokoke e hoʻokō i nā lawelawe kākoʻo.

ʻO ka māhele mua o ka papahana me kahi kūkulu hale o 22,000 square meters, ke kiʻekiʻe o 54 mika, i hoʻomaka i ʻApelila o kēia makahiki, ka huki mua ʻana ma Iulai 20, ua hoʻopau ʻia ka hale nui ma ʻOkakopa 12, a ua hoʻopau ʻia ke kumumanaʻo. i hoʻohana ʻia ma mua o ka makahiki, i ka manawa o Jimo Districthale kila prefabricated hale kiʻekiʻe. ʻO ka hoʻopau ʻana o ka hale nui e hōʻailona i ka pae mua o ka Inwent intelligent auto parts Industrial Park project, a komo i ka pae aʻe o ka hale, ka hoʻokomo ʻana i ka paia a me ka hoʻonaninani kūloko. Mai ka nānā 'ana a me ka hoʻolālā, hana kila kila, hoʻonoho a me hope hoʻonani, etcEIHE Huina kila, ʻo ia hoʻi kahi hōʻike koʻikoʻi o ka ikaika a me ka hiki o ka hui.


ʻO ka papahana o InWent Intelligent Auto Parts Industrial Park ka hoʻomaka ʻana oEIHE Huina kila'o ka wehe 'ana i ke 'ano EPC no ke kūkulu kū'oko'a o nā papahana hale ki'eki'e. I mea e hōʻoia ai i ka holomua o ka papahana, ua hoʻomaka ka Pūʻulu mai ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻolālā, ka hoʻoponopono ʻana i nā mea maka, ka hana ʻana a me ka hana ʻana, ka hoʻonohonoho ʻana ma ka pūnaewele a me nā mea ʻē aʻe he nui, nā limahana kūpono kūpono, ʻaʻole mālama i nā kikoʻī āpau e pili ana i ke kaʻina hana. . ʻOi loa i ke kaʻina hana a me ka hoʻokomo ʻana, loaʻa i nā poʻe EIHE ka mana koʻikoʻi ma luna o kēlā me kēia kikoʻī maikaʻi, a hoʻoikaika no ka hoʻokō pono ʻana o kēlā me kēia node hoʻonohonoho, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka holomua o ka papahana kiʻekiʻe.


Nuhou Pili
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept