Nūhou

Ua lanakila ka hui i ke noi no ke kūkulu ʻana i ka hale ʻike kiʻi o ka Sky and Sky Information University

Ma ka la 2 o Feberuari, ka la 23 o ka makahiki hou, ma keia la ahaaina, ua hiki mai ke Kuhina Kalepa o ka hui i ka lono maikai, ma kahale kilaʻO ke koho ʻana i ka ʻaelike ʻoihana o ka Air and Sky Information University, ua hauʻoli ka hui i ka ʻāpana ʻelua o ka ʻikepili o ka hale ʻike kiʻi.

ʻO ka hale kiʻi a me ka ʻike he ʻōnaehana kūkulu kila, me ka nui o ka papahele he 71184.49 mau mika kuea, me 7 papa ma luna o ka honua, me kahi papahele o 47306.34 mau mika kuea, a me 1 papahele ma lalo o ka honua, me ka ʻāpana o ka papahele o 23878.15 mau mika square. Ma hope o ka paʻa ʻana o ka hale, ʻo ia ka mea nui e hana i nā hana o ka heluhelu puke, nā hana noiʻi a nā haumāna. ʻO ke kūkulu ʻia ʻana o ka Graphic Information Building aia ma lalo o ka ʻaelike nui a China Eigth Constuction New Construction Engineering Co., Ltd.hale kilano ka pauku koho lua o ka Hale Kii Kii.

A hiki i kēia manawa, ua komo ʻo Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd. i 13 mau papahana kula. Ma waena o lākou ʻo Tianjin BeichenGuanghua Ke Kula ʻōlelo ʻē, Huangdao Weiming School, Tianjin Country Garden Primary School, Jinkou Kindergarten, Xianshan Primary School, Jimo No. 2 Middle School, Jimo No. 28 East Branch School, Jimo Dexin Primary School East Branch School, Chaohai Kula waena, Qingdao University of Technology, Laixi No. I ka wā e hiki mai ana, e komo ana ʻo Eihe Steel Structure i ke kūkulu ʻana i nā papahana kula a hāʻawi i ka ikaika Eihe i ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻonaʻauao.

Nuhou Pili
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept