Nūhou

Hoʻomaikaʻi iā AstraZeneca's Inhalation Aerosol Plant Project ma kāna hāpai mua ʻana

Ma ke kakahiaka o Mei 15, ua hoʻopau maikaʻi ka papahana o Qingdao AstraZeneca Inhalation Aerosol Plant i kūkulu ʻia e ka hui i ka hāpai mua ʻana.

ʻO AstraZeneca Inhalation Aerosol Plant Project kahi e hāpai mua ai

Aia ka papahana ma Qingdao High-tech Zone, uhi ka waihona i kahi ʻāpana o 53333.6m², me kahi hale o 54,298m², kahale hale kilaʻO kahi hapa ʻelua-papa, me ka huina hale o 9317.15m², ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o 25.2m, a me ka hoʻohana ʻana i ke kila o 2,000t. ʻO ka hana a me ka hoʻokomo ʻana o kahale kilaʻO kēia papahana ka hoʻohana piha ʻana i ka maʻamau FM, a ua ʻae ʻia ke kūlana hōʻoia FM ma ke ao holoʻokoʻa ma ke ʻano he palapala no ke komo ʻana i ka mākeke honua. ʻIke ʻia ka palapala hōʻoia FM ma ka honua holoʻokoʻa a he palapala ia no ke komo ʻana i ka mākeke honua. ʻO ke kūkulu ʻia ʻana o kēia pāhana e hoʻohui hou i kahi hana hou no ka ʻoihana e hana i nā papahana ʻē aʻe i ka wā e hiki mai ana.

ʻO nā hoʻolaha papahana Astrazeneca

ʻO ke kūkulu ʻia ʻana o ka hale hana e hiki ai i ka hale Qingdao ke lilo i loulou koʻikoʻi i ke kaulahao lako lāʻau lapaʻau honua o Astrazeneca.


Nuhou Pili
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept